صوتی و تصویری

انواع تلویزیون سامسونگ و ال جی و سونی

تلویزیون

سینما خانگی

سینمای خانگی

ساندبار

سیستم صوتی

میز تلویزیون

گیرنده دیجیتال

گیرنده دیجیتال

بولوری

پخش کننده بلوری

در مبحث صوتی و تصویری اولین چیزی ک ب نظر میرسد :

تفاوت تلویزیون‌های LCD، LED و پلاسما با یکدیگر

 

اصلا پلاسما چیست؟

نمایشگر پلاسما یا پی دی پی نوعی از صفحه نمایش تخت است که شبیه تلویزیون‌های بزرگ ۳۷ اینچی است.

در این نمایشگرها سلول‌های ریز زیادی بین دو صفحه شیشه مخلوطی از گازهای نجیب را نگه می‌دارند. گازی که در سلول‌ها است به طریقه الکتریکی به پلاسما تبدیل می‌شود که بعد باعث می‌شود فسفر موجود در نمایشگر نور از خود خارج کند. تلویزیون‌های پلاسما کیفیت تصویر بهتری نسبت به نمونه‌های LCD دارند.

 

حالا ال ای دی چیست ؟

LED مخفف کلمات Light emitting diode است که معنای دیود ساطع‌کننده نور را می‌دهد. دیودهای ساطع‌کننده نور در واقع جزء خانواده دیودها هستند که زیرگروه نیمه هادی‌ها به‌شمار می‌آیند. خاصیتی که LEDها را از سایر نیمه‌هادی‌ها متمایز می‌کند این است که با گذر جریان الکتریکی از آن‌ها مقداری انرژی به صورت نور از آن‌ها ساطع می‌شود.

روشنایی تصویر

میزان روشنایی تصویر در تلویزیون‌های ال ای دی و ال سی دی نسبت به تلویزیون پلاسما خیلی بیشتر می باشد.

اما نمی‌توان گفت که بالا بودن میزان روشنایی تصویر همیشه خوب است، چراکه اگر در یک اتاق تاریک باشید و از یک تلویزیون ال سی دی یا ال ای دی استفاده کنید، مطمئنا خیلی زود چشم شما از تماشای فیلم خسته می‌شود.

فروشگاه اینترنتی کالا ری تمامی محصولات خود را با ضمانت شرکتی بفروش میرساند.

علاوه‌ بر این اگر در یک اتاق پر نور نشسته باشید به سختی می‌توانید محتوای تلویزیون پلاسما را مشاهده کنید.

سیاهی تصویر

شاید این سوال برای شما پیش بیاید که از نظر عمق سیاهی تصویر، تلویزیون ال سی دی بهتر است یا پلاسما؟

البته ک نظر شخصی است ولی می‌توان گفت که تلویزیون پلاسما در این زمینه برنده است چراکه هنگام تماشای فیلم تلویزیون پلاسما عمق بهتری از رنگ سیاه را نسبت به تلویزیون‌های LCD و LED به شما نمایش می‌دهد.

 

کنتراست در (صوتی و تصویری)

نسبت کنتراست تصویر یکی دیگر از فاکتورهای بسیار مهم در کیفیت تصویر تلویزیون به شمار می رود.

منظور از نسبت کنتراست تصویر، نسبت بین تیره‌ترین رنگ و روشن‌ترین رنگ در تصویر است که هرچه بیشتر باشد، تلویزیون تصاویر واقعی‌تری را نمایش می‌دهد.

جالب است بدانید که در این مورد تلویزیون‌های ال ای دی و ال سی دی به گرد پای تلویزیون پلاسما هم نمی‌رسد و باز هم تلویزیون پلاسما برنده است.

 

سرعت

سرعت تغییر فریم در تلویزیون‌های LCD و LED نسبت به تلویزیون‌های پلاسما بیشتر است، اما نمی‌توان گفت که این مسئله یکی از معایب تلویزیون‌ Plasma به حساب می‌آید، چراکه تلویزیون‌های پلاسما از نرخ بروزرسانی بالایی برخوردار هستند.

از این‌رو هیچ‌گونه تاری تصویری در آن‌ها مشاهده نمی‌شود، بنابراین نیازی به سرعت تغییر فریم بالا ندارند. درواقع تلویزیون‌های ال ای دی و ال سی دی به دلیل نرخ پایین بروزرسانی مجبورند از سرعت بالای تغییر فریم برخوردار باشند تا تاری تصاویر در آن‌ها کمتر به چشم بخورد.

(برگرفته شده از ویکی پدیا)